MarathonMatilda

Alla mina nya läsare och mitt kändisskap

Ibland går livet min väg. Som när jag ena dagen skriver om att jag vill bli sponsrad och andra dagen blir publicerad på blogg.ses startsida. Lyckliga jag! Nu räknar jag iskallt med att det ramlar in läsare i rasande fart. Välkomna hit kompisar!

När min följarskara blivit så stor att jag blir omskriven, känd och tjänar pengar räknar jag med att folk kommer att prata. Folk som gått i samma klass som jag, som någon gång sprungit på mig ute, folk som dejtat mig, ja egentligen alla som egentligen någon gång haft med mig att göra. Och de kommer att säga saker som:
  • Jag kände minsann MarathonMatilda innan hon började träna, på den tiden hon åt chips till frukost. (Jag äter fortfarande chips till frukost ibland, helst ugnsbakade från OLW. Lika bra att nämna det ifall de vill sponsra mig).
  • Jag kände minsann MarathonMatilda när hon rökte ett paket cigg om dagen och hade öl som största intresse. (Få är de dagar då jag lyckas röka upp ett helt paket cigg, de här människorna ljuger).
  • Jag visste att det skulle bli något sportigt av MarathonMatilda, för jag kände henne när hon lirade basket och gick i idrottsklass. (Jag vet, helt sjukt att jag gjort det).
  • Jag låg med MarathonMatilda när hon fortfarande var En ren Fröjd. Och hon var fan en ren fröjd! 

Ja, och sådär kommer de prata, folket. Och jag kommer att lyssna och njuta.

PS. jag har vilodag idag. Imorgon ska vi gymma. Och imorgon är det PT-fredag. Vi hörs då! Eller ni och Erik hörs då. So long!