MarathonMatilda

Första passet utan PT och tre tips
Lördag! Hurra! Jag har sprungit korta rundan utan PT. Eller ja nästan korta rundan. Jag kunde inte för mitt liv förstå hur rundan plötsligt kunde vara 700 meter kortare än sist. Tills jag pratade med Erik och han upplyste mig om att jag inte sprungit riktigt rätt. Jag missade visst en liten omväg i början. Lite för ivrig helt enkelt. Hur som haver är jag ändå nöjd med prestationen. Särskilt med tanke på att jag vaknade upp lite bakfull imorse. Och rökte ungefär hundra cigg igår.
 
 
 
Som den rutinerade löpare jag är nu när jag sprungit ensam vill jag dela med mig av tre tips. Se det som en liten present, en liten påse lördagsgodis.
  1. Drick inte öl dagen innan löptur. Det blir liksom motigare då.
  2. Run to the hills med Iron Maiden är livets i särklass bästa springlåt. Den är nästan för bra. För man vill springa jättefort och tar ut sig alldeles för mycket. Jag borde flytta den längre bak i spellistan.
  3. Drick öl dagen innan löptur. Du känner dig aldrig så duktig som när du tagit dig ut trots en liten bakfylla. Plus att du kombinerar fest och hälsa. Du är en übermänniska.
Bjuder på en übermänniska utan filter här nedan. Kommer jag alltid bli röd i ansiktet? Hur vältränad jag än blir?